1248126613_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pietari kylliäisentien alkupäähän tulee uusi asfaltti tällä viikolla, ehkäpä jo tänään. Suuri ilonpäivä on koittanut. Kadun pohjatyöt on tehty. Huleviemärit kaupunki rakensi jo alkukesällä valmiiksi.

Uusi asfaltti siirtää meidät uuten aikakauteen, pois kärripolulta 2009 vuosiluvulle ainakin. Enää emme asu ropalikkokadulla jossa kaikki oli päin peetä.

Nyt voimme mainostaa jo Savonlinnaa maailmanlaajuisesti suurena kulttuuri-ja viihtyisänä asuinkaupunkina, jossa ei köyhiä sorreta eikä veronmaksajia poljeta?

Kunnia tästä suuresta edistyksestä/edistysaskeleesta ja oikeudenmukaisuuden toteutumisesta kuuluu Virve Pasanen-Harju:lle,sekä Kaupunginjohtajallemme Janne Laineelle.

Ei voi unohtaa ketään virkamiestä eikä oikeudenmukaista päättäjää jotka ovat olleet vaikuttamassa Pietari kylliäisentien alkupään asfaltointiin.

Kadunrakentajat ovat paiskineet töitä täällä oikein urakalla ja ammattitaidolla. Kiitos myöskin heille.

Nyt kun saamme tällä viikolla vielä päällysteen tänne niin senjälkeen on aika poksauttaa ne kuohuviinipullot. Muut pullot avataan korkkeja kiertämällä ja vaikka hampailla vääntäen auki. Siis konjakkipullot ainakin aukaistaan, mutta kuka leikkaa nauhan poikki? eli valmiin kadun alkupään avajaisnauhan. Hmm , Virve tietenkin?

Minulle riittää alkoholiton kuohujuoma, koska en juo alkoholipitoisia juomia ollenkaan.

Entäs lehtimiehet? Jokohan uskaltavat kirjoittaa lehdessä tästä suuresta ilojuhlastamme täällä Pietarikylliäisentien alkupäässä?

Pitemmittä puheitta jäämme kuulolle.