1248123767_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kävin/kävimme alkukesällä Tampereella turistimatkalla.

Tietenkin kiertelimme useita kirpputoreja, sekä muitakin liikkeitä koluttiin läpi. Illalla kun kävin nukkumaan niin päähäni pälkähti uusi idea.

Nimittäin sellainen idea että menemmekin seuraavana aamuna kiertelemään  autoliikkeitä ja ostamme hyväkuntoisen auton, jossa on helppo kuljettaa koiraa. Kävimme useissa autoliikkeissä ja kaikissa niissä oli hyvä palvelu, sekä asiantuntevat myyjät.

Katselimme läpi Wolkkarit, Volvot ym "ritsat". Sitten menin erään autoliikkeen pihalle kysymään osoitetta, että missä se liike on jossa on myynnissä joku Ford Mondeo ja 2000 vuosimallia.

Ei sitä liikettä löytynyt vaikka itse autoliikkeen omistaja yritti miettiä sijaintia. Hän pyysi minut liikkeeseensä sisälle katsomaan netistä jospa se mondeo-ilmoitus löytyisi sieltä. Seisoin konttorissa ja silloin hokasinkin että siinäpä kyseisen autoliikkeen sisällä onkin siisti Toyota Avensis, ja Farkku. Sanoinkin sille automyyjälle ,että tuossapa näkyykin olevan herrasmiesten ja kauniitten naisten ihanneauto.

Ei muuta kuin tinkimään ja koeajolle ja taas tinkimään. Kaupathan siinä tuli tehtyä sitten. Ei muuta kuin kättä päälle ja rahat tiskiin oikein suurina seteleinä ja käteisellä. Lopuksi totesin ääneen ennen poistumistamme  liikkeestä tyylikkään auton kanssa, että.

Olipa hauskaa ja mukavaa tehdä autokauppaa tässä liikkeessä. Mies pyysi tulemaan uudemmankin kerran.

 Noh, autohan jäi sitten parempien ja nuorenpien ihmisten ja Maxin käyttöön sinne

Tampereelle.

Sellainen tapaus se turistimatka Tampereelle. Notta= pohojanmuan murretta tuo notta.

1248232212_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä Max pienenä..